Bartal Csaba

Főszerkesztői köszöntő

Kedves Olvasó,

nem kis büszkeséggel mondom: a Múlt-kor jubileumi kiadványát tartja a kezében, amikor e sorokat olvassa. Magazinunk 30. száma méltó a kerek alkalomhoz, dupla terjedelemmel próbálunk beférkőzni a karácsonyfa alá az 57 colos Smart TV és egy jóárasított tablet közé. Mindegy, milyen lesz a magazin az ünnep végére: gyűrött, jegyzetelt, hullámos, kávéfoltos, bejglimaradékos vagy éppen csillagszóró illatú. A külsőségekkel ne is törődjenek, mert úgyis a tartalom a lényeg.

Azzal pedig aligha lesz gond, mert nagyon valószínű, hogy míg a medve elő nem bújik, akad bőven mit olvasni a 288 oldalon, sőt, jut belőle utána is.

Ha javasolhatom, az USA-elnökök híres beiktatási beszédeit (200. old.) hagyja január 20-ra. 2017-ben ezen a napon lesz ugyanis az újonnan megválasztott amerikai vezető, Donald Trump hivatalba léptetése. Kíváncsi vagyok, ez a pénteki nap bekerül-e majd a legemlékezetesebbek közé.

Búcsúzóul nemcsak áldott karácsonyt kívánok kedves Olvasónknak, de szerencsés új esztendőt is. Az ehhez való szellemi muníciót szerencsejáték-történeti kalauzunkból tudja beszerezni, ahol hihetetlen mennyiségű tuti tippet rejtettünk el: hogyan vészeljük át nemcsak a 2017-es esztendőt, de az egész XXI. századot.

A teljes cikk a 2016. TéL számunkban olvasható.

Rendelje meg a kiadványt!
megrendelem a számot
Kedvezményes előfizetés egy évre (4 szám)
Bankkártyás vásárlás esetén 25% kedvezmény

A 4. lapszámot ajándékba adjuk.

6368 Ft helyett

4776 Ft

Banki átutalás, csekkes fizetés esetén 20% kedvezmény

6368 Ft helyett

5085 Ft

Előfizetek a magazinra
kérdésem van az előfizetéssel kapcsolatban
X
Megjelent a Múlt-kor történelmi magazin 2017. őszi száma